Voimme järjestää yhteistyösopimuksia, kumppanuuksia ja erikoispaketteja eri tahoille. Boombox on avoinna erilaisille ehdotuksille. Olemme kautta historiamme pyrkineet tarjoamaan sopivia paketteja esimerkiksi yrityksille, yhdistyksille, organisaatioille, ryhmille ja muille kiinnostuneille. Meillä on tarjota sekä valmiita pakettiratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, tai voimme kehittää juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin, joka tarjoaa personoituja ratkaisuja. Yhteistyössä on rajana vain mielikuvitus! Kannattaa lähettää tiedustelu, jotta voimme selvittää mahdollisuudet toteuttaa ideasi.

VIP-lippuja sisältyy tavallisesti yhteistyösopimuksiin. Festivaalin yhteydessä on tunnelmallinen VIP-aluee, joka tarjoaa erinomaiset puitteet verkostoitumiseen, tai peräti yhteisön tai yrityksen kesäjuhlien pitopaikaksi. Tilat muuntuvat helposti ja monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Palvelujen hankkiminen tiloihin on helppoa. Sijainti on erinomainen, keskeisellä paikalla Helsingissä, joten majoitukseen ja kulkemiseen on myös useita eri vaihtoehtoja, sekä palveluja on monenlaisia. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskutella erilaisista mahdollisuuksista ja laatia tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Boomboxilla on kattavat mediayhteydet, ja se tavoittaa satoja tuhansia suomalaisia maan joka puolella. Olemme läsnä intenetissä verkkosivujemme kautta sekä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, jossa meillä on paljon seuraajia. Näymme myös TV:ssä sekä kuulumme radiossa etenkin pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa, mistä suurin osa kävijöistämme tulee. Meistä löytyy tietoa myös printtimediassa, kuten erilaisissa sanomalehdissä, ilmaislehdissä ja aikakauslehdissä, sekä niiden printti- että verkkoversioissa.

Lisäksi meillä on ohjelmalehtinen, jossa on mahdollista mainostaa tuotteita urbaanin musiikin ystäville. Festivaaliin liittyy myös muita erilaisia aurapainomateriaaleja, joissa on mahdollista mainostaa, tai festivaalialueen näkyvyyttä voi muutenkin yleisesti hyödyntää. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella sopivasta kampanjasta tai yhteistyöstä festivaalien yhteydessä. Meillä on myös useita sivuprojekteja ja tapahtumia, joissa on yhteistyömahdollisuuksia. Yksi niistä on Aura Fest, joka järjestetään Turussa.

Suomalaiset ovat innokkaita festivaalikävijöitä ja täällä järjestetäänkin lukuisia festivaaleja. Kotimainen urbaani musiikki on kasvattanut suosiotaan huimasti viime vuosina, ja listojen kärjessä on jatkuvasti uusia ja suosittuja rap-artisteja. Aiheeseen keskittyneet festivaalit saavat runsaasti huomiota esimerkiksi musiikkityyliä soittavilla radiokanavilla. Me markkinoimme useiden eri kanavien kautta. Boombox on suomalaisen urbaanin musiikin ykkösfestivaali PK-seudulla, ja kerää kaikki musiikkityylin ystävät yhteen juhlimaan.