Boombox on järjestetty yleensä Kaapelitehtaalla. Alle kahden kilometrin säteellä on monia hotelleja, sekä hyvien kulkuyhteyksien päästä löytyy useita lisää.

Holiday Inn Länsi-Ruoholahdessa on alle puolen kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Se on useiden matkailijoiden suosima, jatkuvasti hyviä arvosteluja saava hotelliketju. Paikallisesta Holiday Innistä on myös hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan ja lähistöllä on ravintoloita ja kauppoja.

Ramada_HotelRamada Airport myös vain noin kilometrin päässä Boomboxista. Myös suosittu Radisson Blu Seaside on vain reilun kilometrin matkan päässä. Siellä on myös mahdollista nautti luksusoloista festarivierailujen lomassa. Hotelleihin pääsee helposti ja turvallisesti myös kevyellä liikenteellä.

Puolentoista kilometrin päästä löytyy myös monta Helsingin parhaista hotelleista, kuten GLO Hotel Art, Hotelli Helka, Radisson Royal Blu ja Hotel Indigo Helsinki. Kaikki nauttivat jatkuvaa arvostusta matkailijoiden parissa ja ovat monen listan kärkipäässä. Hotel Indigo on luultavasti yksi Helsingin hotellimaailman uusimpia ja menestyksekkäimpiä tulokkaita. Alueella on useita kiinnostavia ja tyylikkäitä hotelleja, joissa voi nauttia hotelliaamiaisista ja hyvästä palvelusta samalla kun rentoutuu lempparibändejä odotellessa.

Erilaisiin budjetteihin sopivia hotelleja löytyy monia. Mikäli etsit luksushotellia, alueella on monta hotellia jotka voivat tarjota erinomaiset puitteet viihdyttävälle lomalle. Läheltä löytyy myös matalammille budjeteille sopivia hotelleja, jotka tarjoavat kuitenkin kaiken tarpeellisen moneen makuun. Kannattaa myös tutustua hostellivalikoimaan, Helsingin keskustasta löytyy myös reppureissaajille sopivia vaihtoehtoja.

Seikkailunhaluinen voi myös mennä esimerkiksi Suomenlinnaan yöksi. Kaveriporukka tai perhe voi myös vuokrata huoneistohotellista useamman huoneen käyttöönsä ja kokata kätevästi kämpillä ja nauttia kotitunnelmasta ja yksityisyydestä. Helsingin alueelta löytyy myös erilaisia mökkimajoituksia ja erikoislaatuisempia majoitusratkaisuja.

Mikäli on aikaisin liikkeellä, kannattaa pitää silmällä hotellien erikoistarjouksia ja tarttua niihin. Kesäaikaan Helsingissä liikkuu paljon turisteja, joten parhaat hotellihuoneet menevät nopeasti ja hinnat voivat olla korkeita. Aikaisin liput varanneella on siis etulyöntiasema. Moni kalliskin hotelli voi tarjota hyviä alennushintoja ja kamppanjoita silloin tällöin, ja lisäksi erilaisilla asiakaskorteilla voi saada alennuksia. Mikäli haluaa nauttia kaupunkitunnelmasta festivaalien loputtuakin, voi myös suunnata Tallinnaan pikavierailulle. Lauttoja ja lentoja on säännöllisesti, ja matka sujuu joutuisasti.