BoomBoxBoomboxissa noudatetaan samanlaisia sääntöjä kuin useimmilla suomalaisilla festareilla. Kannattaa kuitenkin käydä ne varmuuden vuoksi läpi, jottei yllätyksiä tai sekaannuksia pääse sattumaan. Tarkoitus on suojella sekä kävijöitä että artisteja, ja taata kaikille mahdollisimman mukava festarikokemus.

Festivaalilla ei ole ikärajaa, joten kaikki voivat tulla juhlimaan. Suosituksemme kuitenkin on, että alle 13-vuotiaat tulevat tapahtumaamme huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat pääsevät festivaaleille ilmaiseksi huoltajan kanssa. Kannattaa varata pienille lapsille kuulonsuojaimia tarpeen mukaan. Festivaalilta löytyy purtavaa ja juomista, sekä riittävästi vessoja. Alueella on runsaasti tilaa rentoutua ja istuskella.

Festivaalialueella on myös erillinen anniskelualue. Alueen ikäraja on 18 vuotta, joten alaikäiset eivät pääse sinne. Anniskelualueelta on näköyhteys esiintymislavalle, eli keikkoja voi seurata sieltäkin käsin. Juomia ei kuitenkaan saa viedä alueen ulkopuolelle, vaan ne on nautittava anniskelualueen sisäpuolella.

Boomboxissa on myös käytössä narikka, jonne voi jättää kätevästi säilöön tavaroita, kuten takin tai laukun. Narikan hinta on 3 euroa, ja yksittäiset käynnit narikkaan maksavat 1 euron kappale. Festarin narikoilla voi olla kiireistä, joten kannattaa varmistaa kahteen kertaan, että mukaan tulee kaikki mitä tarvitsee, ja että sinne jäävät vain toissijaiset tavarat.

Festivaalialueen sisäpuolelle ei saa tuoda tiettyjä esineitä. Avaamattomat ja tyhjät muovipullot, jotka ovat enintään 0,5l ovat sallittuja, mutta esimerkiksi lasipullot, isot pullot ja avatut juomat on jätettävä alueen ulkopuolelle. Valokuvakamerat, kännykät ja järjestelmäkamerat ovat sallittuja alueella, joten ne voi huoletta tuoda mukanaan. Myös laukun voi ottaa mukaansa, kunhan se ei sisällä kiellettyjä esineitä, kuten lasipulloja. Fanikylttejä voi tuoda, mutta niiden on oltava jalattomia. Esimerkiksi bannerit, joita kannatellaan käsin, ovat sallittuja.

Koska festivaali on keskustan tuntumassa, sinne pääsee kätevästi julkisella liikentellä. Kevyen liikenteen kulku on alueella sujuvaa. Suosittelemme saapumista pyöräillen, kävellen tai julkisella liikennesumien välttämiseksi ja ilmanlaadun säästämiseksi. Parkkipaikkoja on keskustan alueella rajallinen määrä, joten kannattaa saapua aikaisin, mikäli valitsee kulkuneuvoksi oman auton. Takseja voi joutua odottamaan iltaisin kiireisimpään aikaan, mutta pääsääntöisesti ne toimivat hyvin. Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaa, ja junalla pääsee keskustaan saakka kätevästi eri puolilta Suomea.