Suomalainen hip hop – artisti ja muusikintuottaja Elastinen on valloittanut monen suomalaisen sydämen uransa aikana. Oikealta nimeltään Kimmo Laiho on 35 – vuotias menestynyt moniottelija, joka on tuottanut oman musiikkinsa ohella musiikkia myös muille artisteille ja toimii myös Rähinä Recors levy-yhtiön toimitusjohtana. Elastinen on nähty musiikkiuransa lisäksi televisiossa esimerkiksi Vain elämää -sarjan kolmannessa tuotantokaudessa, vuoden 2012 The Voice of Finland – musiikkohjelman tähtivalmentajana ja hän esiintyi myös jopa omassa televisio-ohjelmassaan nimeltä Elastinen feat. Hänet on kuultu myös monien animaatioelokuvien ääninäyttelijänä kuten Hain tarinassa ja Rio 2 – elokuvassa.

elastinen

Kiinnostus musiikkiin jo pienestä pitäen

Jo seitsemän vuotiaana Helsingistä kotoisin oleva Elastinen on käynyt ahkerasti kitaratunneilla ja ensimmäiset rap-lyriikkansa tämä lahjakas artisti kirjoitti jo viidentoista vuoden iässä. Vuonna 1997 Elastinen perusti ensimmäisen oman yhtyeensä toisen nykyisen kuuluisan hip hop -artistin, Iso-H:n kanssa. Yhtyeen nimi oli Fintelligens ja se sai levytyssopimuksen Elastisen ollessa vasta 18-vuotias. Musiikki – ja tanssiharrastukset innoittivat Elastista suuntaamaan tiensä opiskelemaan Sibelius – lukioon ja hän kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 2000. Tänä samaisena vuonna Fintelligens julkaisi debyyttialbuminsa Renesanssin, joka myi samantien kultaa.

Kun Fintelligens oli julkaissut neljä kultalevyä, Elastinen alkoi keskittymään omaan soolouraansa. Hän julkaisi kolme soololevyä, jotka ovat Elaksis Kivi, Anna Soida sekä E.L.A. Tämän jälkeen Fintelligens teki vielä comebackin Pipefestissä. Tämän jälkeen yhtye julkaisi vielä kolme albumia ja joulukuussa 2012 se jäi taas tauolle.

Näiden monien vuosien aikana Elastinen on saavuttanut paljon kuuluisuutta ja hyvää mainetta suomalaisten keskuudessa. Hän on myös kierätnyt paljon ympäri Suomea tuhannen keikan voimin. Hänen musiikkiansa kuulee paljon, sillä esimerkisi maaliskuussa MTV3:sella esitetty Elastinen feat on tuonut monia kuuluisia artisteja yhteen.

Elastisen yksityiselämästä on vähän tietoa, mutta lehtiartikkeleiden mukaan hän on juuri kihlautunut kesällä 2016. Hän myös harrastaa kuntosalilla käytiä sekä akrobatiaa. Elastinen hurmaa yleisön positiivisuudellaan sekä karismallaan, mikä on varmasti hänen menestyksensä avain. Elastinen osaa myös ottaa lavan haltuun ja tehdä milloin mitäkin yllätyksiä. Vuoden 2016 suurimmilla keikoillansi hän otti vieraakseen esimeksisiä muita suuria artisteja kuten Cheekin ja Paula Wesalan sekä jopa hyppäsi paidattomana yleisön joukkoon.