Lataa Netflix-elokuvia

Haluaisitko katsoa Netflix-sisältöä lentokoneessa, junassa tai muussa paikassa, jossa internet-yhteys saattaa olla rajoitettu? Vai toivoisitko voivasi palata lempielokuviesi pariin senkin jälkeen, kun Netflix-tilauksesi on päättynyt? Näihin toiveisiin on olemassa vastaus! Netflixin nimikkeitä on mahdollista ladata offline-tilassa katsottavaksi monilla eri tavoilla. Tässä artikkelissa tutustutamme sinut Audials Movie -palveluun sekä muihin vaihtoehtoihin, joilla Netflix tulee ulottuvillesi myös nettiyhteyden ulkopuolella.

Miksi ladata Netflix-sisältöä offline-tilaan?

Sisällön lataaminen Netflixistä offline-tilassa käytettäväksi on hyödyllistä erityisesti matkustettaessa tai silloin, kun saatavilla oleva internet-yhteys on hidas tai kallis. Ladattua sisältöä voit käyttää yhteydestäsi riippumatta ilman, että videon toisto takkuilee tai kuvanlaatu kärsii. Kannattaa myös huomata, että joissakin Netflix-palveluissa voit tallentaa elokuvia ja sarjoja katsottavaksi jopa tilauksesi jälkeenkin.

Eri tapoja Netflix-sisällöstä nauttimiseen

Netflixin tuhansia nimikkeitä voi toistaa monin eri tavoin. Perinteinen striimaaminen television, tietokoneen tai mobiililaitteen kautta ei ole enää ainoa vaihtoehto – sisällön toistaminen offline-tilassa on yhä suositumpaa. Katsotaanpa nyt erilaisia tapoja Netflixin käyttöön.

Striimaa online-tilassa

Yleisin tapa käyttää Netflix-sisältöä on suoratoistaa sitä verkkosivustolta tai sovelluksesta käsin. Tätä menetelmää varten tarvitset toimivan internet-yhteyden ja yhteensopivan laitteen, kuten kannettavan tietokoneen, matkapuhelimen tai älytelevision. Etuna tässä tavassa on se, että kun nettiyhteys on kunnossa, pääset heti käsiksi koko valikoimaan. Kuitenkin esimerkiksi ulkomailla tai hitaan netin kanssa striimaaminen voi olla hankalaa, mahdotonta tai siitä voi koitua ylimääräisiä kuluja. Tämän voi välttää esimerkiksi laadukasta VPN-palvelua käyttämällä. Lue lisää täältä.

Lataa Netflix-sovelluksen kautta

Netflixin omaa sovellusta käyttäen on mahdollista ladata sisältöä offline-tilaan. Sinun ei siis tarvitse ladata erillisiä ohjelmistoja, vaan lataus käy helposti ja nopeasti suoraan Netflixin kautta. Miinuspuolena tässä on se, että tilauksen on oltava aktiivinen, jotta sisältö on käytettävissäsi. Et siis voi tallentaa nimikkeitä tiedostoksi myöhempää käyttöä varten, vaan toisto on mahdollista ainoastaan sovelluksen kautta.

Lataa Audials Movien kautta

Audials Movien avulla voit helposti tallentaa Netflix-videoita suoraan Windows-tietokoneellesi parhaalla mahdollisella laadulla. Voit säästää aikaa ladatessasi tallenteita 4-kertaisella nopeudella offline-katselua varten. Lisäksi ohjelma tukee tekstitystä kielelle kuin kielelle. Offline-elämykseen on Audials Movieta käyttäen monia mahdollisuuksia, sillä sisältö on mahdollista polttaa DVD- tai BluRay-muotoon tai yksinkertaisesti siirtää mille tahansa videoita toistavalle laitteelle. Suuri etu palvelussa on se, että lataamasi elokuvat ja sarjat ovat käytettävissäsi myös Netflix-tilausjaksosi loputtua.

Tallenna puhelimellasi

Android 10 -käyttöjärjestelmän avulla Samsung-, LG- ja OnePlus-älypuhelinten käyttäjät voivat tallentaa videoita Netflixistä sen integroidulla näytöntallennustyökalulla. Myös iOS 11 tai myöhempää käyttöjärjestelmää käyttävät Applen puhelimet pitävät tämän ominaisuuden sisällään. Jos laitteesta ei valmiiksi löydy näytöntallenninta, voi sellaisen asentaa ilmaiseksi netistä. Yksi esimerkki on AZ Screen Recorder.

Muut latauspalvelut

Markkinoilla on useita vaihtoehtoja Netflix-sisällön offline-katseluun palvelun oman sovelluksen ja Audials Movien lisäksi. Osa näistä on viimeksi mainitun ohella kertamaksulla hankittavia, osa on kuukausitilauksella toimivia ja mukaan mahtuu myös täysin ilmaisia palveluita. Ohjelmistojen ominaisuuksissa on eroja myös esimerkiksi tallenteiden laadun ja kirjaston hallinnan työkalujen suhteen. Näitä muita palveluita ovat esimerkiksi EaseUs RecExperts, PlayOn Cloud, Wondershare DemoAir, Bandicam ja AceThinker Free Screen Recorder Online.

Näin Audials Movie toimii

Audials tarjoaa erilaisia paketteja mediasisällön tallentamiseen ja Audials Movie on täydellinen työkalu juuri Netflixiä varten. Yksinkertaisen ja ilman rekisteröitymistä hoituvan asennusprosessin ansiosta se antaa käyttäjille mahdollisuuden aloittaa helposti suosikkisarjojensa tai -elokuviensa tallentamisen Netflixistä useissa eri tiedostomuodoissa, kuten MP4:ssä. Audials Movie on saatavilla nyt 39,90 euron hintaan alkuperäisen 49,90 euron hinnan sijaan ja käyttäjät voivat ensin kokeilla ohjelmiston demoversiota ilmaiseksi. Neuvomme nyt askel askeleelta, kuinka Audials Movien lataus ja käyttö onnistuu eri järjestelmillä.

Windows 10 & 11

  1. Lataa ja asenna Audials Movie -ohjelmisto Audialsin nettisivuilta. Avaa ohjelma ja valitse “Video Streaming”-osiosta haluamasi tiedostomuoto näytön alareunan “Format”-kohdasta.
  2. Napsauta sen jälkeen Netflix-laattaa ja uusi ikkuna avautuu. Sinua pyydetään ensin valitsemaan Chrome, Edge, Firefox tai Audialsin sisäänrakennettu selain. Sitten voit asettaa tekstityksen, tallennusnopeuden ja -laadun mieltymystesi mukaan. Paina sitten “Record”.
  3. Avaa Netflix.com-sivusto valitsemallasi selaimella ja valitse nauhoitettava kohde. Audialsin sisäänrakennetulla selaimella pääset valitsemaan nimikkeen suoraan ohjelmassa. Tallennus alkaa, kun alat toistaa videota. Sen edistyminen näkyy ohjelman valvontaikkunassa. Toista nimike alkuperäisessä koossa parhaan tuloksen varmistamiseksi.
  4. Kun tallennus on valmis, se siirtyy ohjelmiston soittolistaan näytön oikeassa reunassa. Nimikkeet voidaan ladata ja tallentaa useissa eri videotiedostomuodoissa, kuten MP4, WMV, AVI tai 3GP. Audials menee vielä askeleen pidemmälle ja tägää tallennetun elokuvan tai jakson niin, että se on helppo löytää ja tunnistaa.
  5. Nyt voit toistaa tallennuksesi joko suoraan Audialsissa tai siirtää tiedoston haluamaasi muuhun sijaintiin.

Mac

Mac-käyttöjärjestelmä ei ole tuettu, mutta pienellä kikkailulla Audials Movie on käytettävissä myös näiltä laitteilta käsin. Sinun on käytännössä asennettava tietokoneellesi Windows 10 -käyttöjärjestelmä ja tämä käy helpoiten Desktop Parallels -työkalun avulla. Tämä siis mahdollistaa helpon Windowsin käyttöönoton Mac-tietokoneella uhraamatta mitään Applen tarjoamia hienoja ominaisuuksia. Kun olet asentanut Desktop Parallelsin sekä Windows 10, Audials Movie on ulottuvillasi ja pääset käyttämään sitä yllä kuvailtuja vaiheita seuraamalla.

Viihdettä missä ja milloin vain

Audials Movie ja muut Netflix-latausvaihtoehdot tuovat viihteen saataville erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Jokaisen budjettiin ja vaatimuksiin löytyy varmasti sopiva tapa, oli prioriteettisi sitten edullisuus tai mahdollisimman korkealaatuinen video. Rentouttavia ja viihdyttäviä hetkiä Netflixin parissa!