Aura Festiä on järjestetty jo parina vuotena peräkkäin erinomaisella menestyksellä. Se järjestetään yleensä elokuussa, kesän parhaiden säiden aikana, joten hyvät bileet on taattu. Aurassa myös keskitytään kotimaiseen urbaaniin musiikkiin, ja sinne tuodaan sekä alan pitkäaikaiset konkarit että uusimmat siisteimmät artistit, joita rapin saralta löytyy.

Turussa järjestettävä festivaali vaihtoi viime vuonna aluetta Barkerinpuistosta Samppalinnanpuistoon. Festivaalit tullaan todennäköisesti jatkossa järjestämään Samppalinnanpuistossa, sillä alue on paljon käytännöllisempi. Tapahtuman promoottorin mukaan vaihdosta tuli paljon positiivista asiakaspalautetta sekä myös artistit pitivät uudesta alueesta enemmän. Myös valituksia tuli erittäin vähän, joten uudella alueella asiat toimivat paremmin.

aurafestFestivaaleille myydään myös yleensä lounge-lippuja. Niitä saa jo koko molemmiksi päiviksi tai vain yhdelle päivälle, tosin ne kannattaa varata hyvissä ajoin. Liput loppuvat nopeasti, eikä niitä yleensä enää myydä portilta poikkeustapauksia lukuunottamatta. Lounge on aiemmin ollut anniskelualueen yhteydessä, joten siellä voi nauttia juomista ja hyvistä näkymistä lavalle. Se on alueen freesein paikka nauttia festaritunnelmasta. Lounge on loistava paikka ajanviettoon myös pienemmille ryhmille, tosin lippuja kannattaa tiedustella hyvissä ajoin.

Vuoden 2015 Aura Fest keräsi kokoon kävijäennätyksen. Koko viikonlopun kuluessa tapahtumaa tuli katsomaan Samppalinnanpuistoon suurin piirtein 9 000 vierailijaa. Perjantaina festivaaleilla oli noin 3 000 kävijää, kun taas lauantaina paikalle saapui 6 000 osallistujaa. Festivaali ylsi samoihin kävijämääriin kuin Helsingin serkkunsa Boombox.

2015 juhlitussa Aura Festissä kävi lukuisia isoja suomirapin nimiä, kuten Elastinen, Mikael Gabriel, Janne Ordén, JVG, Nikke Ankara, ja legendaarinen Heavyweight, joka hyppyytti yleisöä. Lauantaina Rähinä Specialin Spekti, Uniikki ja Brädi pistivät bileet pystyyn ja soittivat mielettömän kaksituntisen setin joka veti tunnelman kattoon. Säät suosivat festivaalia, mikä varmasti osaltaan houkutteli enemmän ihmisiä nauttimaan rappitunnelmasta.

Aura Festin lisäksi Turussa järjestetään myös monia muita pienempiä urbaanin musiikin tapahtumia ja bileitä, joissa yrityksemme on mukana. Festivaali on myös läsnä sosiaalisessa mediassa sekä muussa uutisvirrassa, jotta saat tiedot parhaista menoista mahdollisimman kätevästi. Seuraa meitä Facebookissa, jotta pysyt kärryillä sekä tapahtumista että lippujen myynnistä tulevaan Aura Festiin!