robin

Robin tämä herttainen nuorimies, joka on varmasti lähes jokaiselle suomalaiselle enemmän tai vähemmän tuttu. Robin on suomalainen poplaulaja, joka on syntynyt 24. elokuuta 1998. Syntymä paikkakunta hänellä on ollut Turku.

Robinin ura lähti käyntiin pojan ollessa jo todella nuori, nimittäin hän sai huimaa suosiota tammikuussa 2012 julkaistun Fronside Ollie biisin ansiosta. Kyseinen kappale levisi kuin häkä sosiaalisessa mediassa. Kyseinen biisi saavuttikin aivan mahtavan yli miljoona katselukertaa YouTube palvelussa. Aika mahtava suoritus nuorelta mieheltä.

Ei Robinin ura yhteen biisiin loppunut. Vuonna 2012 hän julkaisi esikoisalbuminsa nimeltään Koodi. Kyseinen albumi myi triplaplatinaa eli 60 000 kappaletta. Robin onkin kaikkien aikojen nuorin artisti, joka on myynyt yli 100 000 albumia Suomessa.

Musiikki on kuulunut nuoren pojan elämään jo ennen vuotta 2012. Hän on muun muassa ollut mukana lasten laulukilpailussa Staraskaban sekä edustanut suomea Venäjällä Moskovassa järjestetyssä New Wave Junior -laulukisassa.

Vuonna 2017 Robin on ollut myös mukana vuosi vuoden jälkeen huippu suosion saavuttaneessa Vain Elämää ohjelmassa. Kyseisessä ohjelmassa Robin on avautunut muille staroille ihan uudella tasolla. Robin tunnetaan todella positiivisena tyyppinä. Vain Elämää ohjelmassa on paljastunut vain entisestään kuinka positiivinen ihminen on kyseessä, mutta lisäksi myös, ettei pojan elämä aina ole ollut pelkkää iloa. Hän avautui sarjassa hänen isäänsä kohdannesta vakavasta sairaudesta. Hän kertoi, että hänen isällänsä on todettu todella vaarallinen aivokasvain Robinin ollessa huomattavasti nuorempi. Kyseinen sairaus oli ollut todella rankka itse tähdelle, kun koko muullekin perheelle.

Lisäksi uutisotsikoissa on pyörinyt Robinin yllättävä managerin vaihto. Kyseinen vaihto on aiheuttanut spekulaatiota siitä onko Robin pyrkimässä kansainvälisille markkinoille vai mistä johtuen tämä nopea vaihdos on tapahtunut. Nykyään Robinin manageroinnista huolehtii Comusic Management ja Mikko Saukkonen. Kyseinen managerointi tapahtuu yhteistyössä Samu Haberin kanssa, joka on Sunrise Avenue bandin keulahahmo. Hänet nähtiin myös samassa Vain Elämää kaudessa, missä Robin esiintyi myös. Tätä kautta Haber sekä Robin tutustuivat paremmin ja saivat varmastikin varmuutta kyseiseen isoon muutokseen. Vain tulevaisuus kertoo mitä tulee tapahtumaan. Varmaa on kuitenkin se, että huippu positiivinen Robin tullaan näkemään jatkossakin.