Jokaiselle suomalaiselle varmastikin jotakin kautta tuttu nimi Cristal Snow, oikealta nimeltään Tapio Mikael Huuska on syntynyt 14. heinäkuuta 1975 Naantalissa. Cristal on julkisuudessa monestakin eri asiasta. Hän on tunnettu muun muassa musiikkiurastaan, ohjaajana, näyttelijänä sekä juontajana. Cristal on syntynyt Naantalissa, mutta lapsuuden hän on kuitenkin viettänyt pienemmässä paikassa nimeltä Kankaanpää, jonka jälkeen hän on muuttanut New Yorkiin opiskelemaan 19 -vuotiaana. New Yorkissa Cristal opiskeli yhteensä 7 vuotta teatteritaidetta sekä luovaa kirjoittamista. Cristallin palattua suomeen hän voitti Miss Drag Queen 2006 kilpailun.

cristal snow

Musiikki

Musiikki uransa Cristal Snow aloitti vuonna 2007. Hänen ensimmäinen singlensä ”Pump It Up” on julkaistu silloin. Kyseisen laulun musiikkivideota alettiin näyttämään varmastikin jokaiselle tutussa MTV kanavalla. Lisäksi kyseistä laulua soitettiin monilla eri radiokanavilla. Toinen Cristalin single ”Cristal Clear” nousi YleX kanavalla A soittolistalle, ei sekään huonompi suoritus. Molemmat aikaisemmin mainituista biiseistä nousivat Suomen virallisen singlelistan TOP -10:een. Cristal Snow:n kolmas single on julkaistu vuonna 2008 ja se on nimeltään Scarred. Kyseinen kappale on taas noussut singlelistalle viikoksi ja ollut latauslistalla viisi viikkoa. Tämän kappaleen musiikkivideo on päätynyt The Voicen tehosoittoon sekä NRJ -kanavan soittolistalle. Cristalilla on myös kokemusta Uuden Musiikin Kilpailusta sekä Euroviisuista.

Muut saavutukset

Musiikkiuran hiivuttua on Cristal Snow siirtynyt erilaisiin haasteisiin, hän nimittäin alkoi työskentelemään vuonna 2009 suositun radiokanava NRJ:n juontajana torstai ja perjantai -iltapäivissä. Tämän jälkeen hän siirtyi juontamaan YleX kanavalle sunnuntai ohjelmaa, joka on sittemmin lopetettu vuonna 2016.

Vuonna 2009 Cristal aloitti myös tekemään parodiavideoita YouTube kanavalleen yhdessä Drag Queen ystävänsä kanssa. Kyseiset videot nousivat julkisuuteen sossuäiti -sketsillä sekä realitysarjasta nimeltä Miljonääriäidit.  Vuonna 2011 he aloittivat tekemään Ilta -Sanomien verkkosivuille suomalaista ToosaTV sarjaa. Kyseinen sarja toi Cristal Snow:n sosiaalistamediaa laajemmin esille, mikä johti siihen, että nykyään hän on laajalti seurattu some -tähti, joka päivittelee snapchatista lähtien sosiaalistamediaa omasta elämästä, tekemisistään, muodista, ostoksista sekä nykyään hänen kanavallaan näkyy myös paljon erilaisia ilmaiskierroskampanjoita, joita kasinot tarjoavat pelaajilleen. Niistä voit lukea enemmän täältä ilmaiskierrostarjoukset.com!

Lisäksi Cristal Snow on nähty juontamassa Big Brother -ohjelman extraa sekä hän kilpaili vuonna 2014 Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella. Kyseisessä kilpailussa hän pääsi 4:lle sijalle asti.

Eikä siinä vielä kaikki! Cristal Snow on luonut myös uraa musiikkivideoiden ohjaajana. Hän on muun muassa ohjannut Kristiina Wheelerille Ihanaa ja Sininen Sydän musiikkivideot. Yksin Snown tunnetuimmista ohjauksista on varmasti aivan kaikille tuttu Antti Tuiskun ”Peto on irti” musiikkivideo. Tätä videota on pyöritetty niin paljon kaikkialla, että siitä jos mistä voi olla ylpeä. Antti Tuiskulle hän on myös kirjoittanut vuonna 2011 julkaistun ”Yksinäinen” -kappaleen musiikkivideon.

Kohut

Kuten suurin osa julkisuudessa tunnetuista henkilöistä, niin myös Cristal Snow on joutunut monenlaisen kohun keskelle. Yksi isoimmista kohuista aiheutui, kun Cristal Snow oli vitsaillut yhdessä isoimmassa some tapahtumassa Tubeconissa lapsiyleisölle, ettei matematiikan opiskelu ole kannattavaa.

Lisäksi Cristal Snow:n ohjausteokset ovat joutuneet kohunkeskelle. Esimerkiksi Christalin leikkaama Pete Parkkosen musiikkivideo on joutunut pyöritykseen, sillä materiaali on ollut ihmisten mielestä hyperseksuaalinen. Tästä kohusta tähti ei ollut alkuunkaan yllättynyt, vaan hän tiesi sen tulevan.

Lisäksi laajaa kohua on tuonut Cristalin suhde hänen siskoonsa Viivi Huuskaan, jonka kanssa Cristal jakaa-asunnon, työn sekä lähestulkoon koko elämänsä. Cristal on kuitenkin kertonut, kasvattaneensa ja huolehtineensa pikkusiskostaan kuin omasta lapsesta.