Isac Elliot on suomalainen pop-laulaja, jonka tunnetuimpana kappaleena tunnetaan platinaa myyneen Wake Up World – albuminsa ensimmäisen singlen New Way Home – kappaletta. Isac on iältään vasta 16-vuotias, mutta hänet tunnetaan tänä päivänä myös  amerikassa asti. Hän on aloittanut uransa jo vuonna 2012 ollessaan vasta 12-vuotias.

isacelliot

Isac Elliot Lundén on syntynyt 26. joulukuuta vuonna 2000, eli hän on tällä hetkellä 16-vuotias. Hän on tehnyt uransa aikana kaksi suosittua albumia, singlejä sekä oman dokumenttielokuvan. Laulutaidot ovat mitä ilmeisimmin periytynyt isältä, Frederiki Lundénilta, joka toimii solistina  The Capital Beat – yhtyeessä. Isac asuu tällä hetkellä Kauniaisissa.

  • Vuonna 2012-2013 Isac aloitti uransa ja teki myös esikoisalbuminsa Wake Up World. Ensimmäisen Isac nähtiin Ella ja kaverit-elokuvassa, jossa soi hänen Pop Goes my Heart – kappaleensa. Elliotin suosituin single, New Way Home, julkaistiin 14. helmikuuta vuonna 2013. Kappale menestyi Suomessa erinomaisesta, ja se pääsi singlelistan ensimmäiseksi. Kappale nousi listoille myös Norjassa, Ruotsissa sekä Singaporessa. Samana vuonna julkaistu albumi nousi samantien listojen kärkeen sekä myi kultaa.
  • Vuonna 2014 valmistui dokumenttielokuva Deam Big – The Movie, joka kertoi Isac Elliotin musiikkiurasta. Isac Elliot julkaisi toisen albbuminsa samana vuonna, ja albumi sai nimekseen Follow Me. Albumin ensimmäinen single Baby I julkaistiin 18. kesäkuuta vuonna 2014.
  • Vuonna 2015 Isac Elliot julkaisi singlen nimeltä Lipstick. Lokakuussa 2015 Isacin single Baby I lisättiin Yhdysvalloissa Radio Disneyn soittolistalle. Samana vuonna hän pääsi myös esiintymään Yhdysvalloissa sekä häntä myös haastateltiin The Today Showssa, ja hän onkin ensimmäinen suomalainen, joka on esiintynyt kyseisessä ohjelmassa.

Isac Elliot on tehnyt vuonna 2017 kappaleita suositun hiphop-artistin Mikael Gabrielin kanssa. Isac Elliot on kokonaisuudessaan hyvin lahjakas, ja potentiaalinen artisti, joka tulee varmasti menestymään tulevaisuudessa.