Kaikki varmasti tuntevatkin nimen Justin Bieber tai ainakin ovat kuulleet siitä, jos eivät kyseisestä henkilöstä tiedäkään. Justin Bieber on lahjakas Kanadassa syntynyt pop sekä R&B artisti. Bieber on ollut musikaalisesti lahjakas jo ihan pienestä pitäen (12 -vuotta), jolloin hän oppi soittamaan kitaraa sekä pianoa vähintäänkin hyvällä tasolla. Bieber on osallistunut nuorena paikalliseen kuuluisaan laulukilpailuun, jossa hän sijoittui toiseksi. Kysesien kilpailun jälkeen, hänen perheensä latasi Bieberin esiintymisen YouTubeen, jonka jälkeen Bieberin kanavalle alkoi ilmestymään useampia hänen esittämiään coverbiisejä. Näiden coverbiisien ilmestymmisen jälkeen suosittu musiikki manageri bongasi Justinin ja oli vakuuttunut hänen kyvyistään. Tästä syystä hän lähettikin Justinin Yhdysvaltoihin Atlantaan, jossa Bieber sitten esiintyi itse Braunille sekä monille varmastikin tutulle muusikolle Usherille. Myös Usher vakuuttui Bieberin kyvyistä ja he alkoivat yhdissä tuumin etsimään levytysyhtiötä Justinille. Levytysyhtiön löydettyään Justin alkoi työstämään ensimmäistä singleään sekä levyään. Ensimmäinen Justinin single olikin ”one time” joka myös suurimmalle osalle onkin tuttu kappale!

justin bieber

Yksityiselämä

Justin Bieber on vaikuttanut sosiaalisessa mediassa kunnollinen vaikuttaja. Hänen huhutaan omistavan enemmän vaikutusvaltaa kuin Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama. Justin Bieber vaikutti myös parhaimpina vuosina 3%:lla Twitterin liikenteeseen, mikä on ihan valtava prosenttuaalinen määrä.

Bieber on tunnettu yksityiselämässään useista tyttökavereista, joista yksi tunnetuimpia on Selena Gomez. Justin Bieber seurusteli Selenan kanssa vuodesta 2010 vuoteen 2012, sen jälkeen he olivat vuoronperään yhdessä ja erikseen, kunnes erosivat lopullisesti vuonna 2014. Paljon on lehdissä puhuttu Justinin ja Selenan välisestä sananvaihdosta Instagramissa, jossa Justin on uhannut laittaa käyttäjätilin yksityiseksi, jollei fanit lopeta vihaviestien lähettelyä tähdelle. Selena on tähän vastannut, että Justinin tulisi kestää vihaa, hänen tulisi lakata julkaisemasta kuvia tyttöystävästään. Näiden asioiden tulisi olla erityistä heidän kahden välillä. Lisäksi Selena kehotti Justinia olemaan raivoamatta hänen faneillensa, sillä he rakastavat Justinia ja ovat tukeneet häntä aivan samalla tavalla kuin ennenkin.  Parin kiistaan vaikutti vielä entisestään Selenan julkaisema kuva, jossa Selena kirjoitti, että fanit ovat hänelle koko elämä.

Lisäksi lehdistössä on kerrottu Selenan ja Bieberin suhteen olleen niin myrskyisä, ettei se ole näin nuorilta ihmisiltä normaalia. Justinin on kerrottu myös saaneen Selenan kyyneliin jatkuvalla syötöllä. Perhe oli yrittäynt pitää nuorta paria erossa, siitä onnistumatta, mutta vuoden 2014 jälkeen he kuitenkin laittoivat lusikat jakoon lopullisesti.

Justin Bieber on ollut myös julkisuudessa huumeiden vuoksi. Tämä juontaa juurensa Justinin ja hänen naapurinsa riitaan, jossa Justin heitteli naapuritaloa kananmunilla vielä poliisienkin saavuttua paikalle. Tämä kananmuna episodi oli aiheuttanut naapurille jopa 20 000 dollarin vahingot. Samalla poliisit olivat menneet Justinin kotiin, josta oli löytynyt huumausaineita, mutta he eivät pystyneet reagoimaan asiaan milllään tavalla puuttuvan etsintäluvan vuoksi. Sittemmin hänen mallityttöystävänsä onkin kertonut lehdistölle, ettei Justinin rakkaus ruohoa kohtaan ole kenelekään salaisuus. Mallia tästä kammottavasta touhusta Justinin on kerrottu ottaneen rap -artisteilta. Vuonna 2014 Justin pidätettiinkin rattijuopumisesta sekä ylinopeudesta.